fbpx

Миро събира всичките си хитове в страхотен албум 46

Written by on 15/06/2023

Миро събира всичките си хитове в страхотен албум 46

Всяка от песните му е „печат“ не само в душата на публиката, но и в историята на българската поп музика. Той е притежател и на най-емоционалния вокал на музикалната сцена у нас. Създател на някои от най-вълнуващите и любими мелодии и текстове, с талант и присъствие, които са му спечелили заслужено място на върха.   

 Като тръгнем от „Някога преди“ – първото му самостоятелно парче след „Каризма“, минем през „Губя контрол, когато“, „Август е Септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Сувенир“, „Върха на планината“ и стигнем до „Повече“ – дуетът му с ALMA, който стана любим на милиони българи, Миро може да се похвали само с песни – съкровища. Всички чакаме от години изпълнителят да събере тези бижута на едно място.

Подаръкът е налице. Сборен албум със заглавие, което хем маркира времето, хем бяга от него. „46“ на Миро е албум, събрал някои от най-красивите български песни и един нов трак – „Отначало“, който ще излезе с видео през май.

„Благодаря ви, че сте с мен! С „46“ прегръщам и освобождавам миналото и започвам отначало. Този албум е благодарност за всичко, което е било и всичко, което предстои“, споделя Миро.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.