fbpx

Summer Vibes Festival 2023 с Молец и Fyre във Видин

Written by on 06/06/2023

Summer Vibes Festival 2023 с Молец и Fyre във Видин

За четвърта поредна година Видин ще е домакин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се проведе на 10 и 11 юни край емблематичната крепост „Баба Вида“. Както и при предишните издания, мисията на фестивала е да откъсне децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко интересен начин за забавление на открито в реалния свят. Целта е да сe насърчи общуването помежду им на живо, без дигитални устройства. Във фокуса е и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване!

Ицака и Павел Колев са водещи

Програмата на фестивала е богата откъм събития и емоции за малки и големи. Всеки ден преди обед ще има dance school, където участниците ще изработват танцов performance. Него ще представят вечерта на голяма сцена пред публика. Следобяд ще се играят много забавни игри като народна топка, дърпане на въже, дама, хвърляне на рингове, баланс с тенис топче, скачане с чували и на ластик и др. Участието във всяка игра ще носи на всеки участник парче от пъзел. Накрая събралите всички парчета ще участват в томбола с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безплатни концерти на едни от най-популярните сред младото поколение музикални изпълнители у нас.

            На 10 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с една от най-успешните млади певици в момента Дара Екимова и музикалната сензация група Молец. На 11 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите FYRE, Theo и победителката в четвъртия сезон на The X Factor България – Християна Лоизу. Водещи на събитието ще са популярните влогъри Ицака и Павел Колев.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.