fbpx

Михаела Филева изненада феновете си с видеото към „По навик“

Written by on 02/06/2023

Михаела Филева изненада феновете си с видеото към „По навик“

Феноменалната Михаела Филева разкрива още от неизчерпаемия си талант в новия си трак „По навик“. Песента беше представена премиерно на церемонията за връчване на наградите на БГ Радио. Още тогава колеги, журналисти и фенове предсказаха, че ще се превърне в хит. Мелодията и рътъмът на „По навик“ влизат под кожата още при първото слушане. Заедно с чувственото вокално изпълнение и зашеметяващите танцови хореографии, в които красивата Михаела има водеща роля, проектът получават оценка Отличен 6.

Видеото към „По навик“ се появява спонтанно веднага след излъчването на наградите на БГ Радио по телевизията. Екипът на Михаела единодушно решава да отмени предварително планираните снимки в студио. Емоцията и безкомпромисното представяне на певицата и танцьорите на уникалната сцена в зала „Колодрум“ (Пловдив), не могат да се повторят. Хореографията е на Радостина Точева, а стайлингът на Иван Цуцуманов.

Песента „По навик“ е един от тринайсетте трака написани от международен екип на songwriting camp, организиран от Монте Мюзик в края на април тази години. Целта на творческия лагер, в който участват автори от Швеция, Румъния, Латвия и България, е да създаде песни за новия албум на Михаела Филева.

Албумът на Михаела е планиран да излезе на 20 октомври 2023 година.

Към момента от Монте не издават повече подробности за процеса на работа по време на лагера, но споделят, че всички създадени произведения са с огромен хитов потенциал. Търпение трябва да запазим до септември, когато в седем поредни епизода, разпространени в социалните мрежи, ще се запознаем как са създадени песните от предстоящия пети албум на Михаела Филева.

За написването на песента „По навик“ към Михаела се присъединяват Микаела Стридбек от Швеция и румънския продуцент Раду Първолеску. Талантливата ни певица е автор на текста на български. Тя участва и в създаването на голяма част от песните от предстоящия албум.

През това лято можем да срещнем Михаела на концерти на откритите клубни сцени в страната. На 20 октомври й предстои концерт-премиера на новия албум в клуб „Пиротска 5“. Билетите са в продажба.

/снимки BG Radio/


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.