fbpx

„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса с нова песен и видео

Written by on 10/05/2023

„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса с нова песен и видео

Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова песен и видео към нея след осемгодишна пауза. Парчето се казва „Най-сладките неща“, носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит.

„Най-сладките неща“ е песен за романтичната любов, с дъх на безгрижие и безвремие, една неподправена младежка любовна история“, разказва за проекта Цецо Елвиса.

Автор на музиката и аранжимента е Ангел Дюлгеров (работи с Любо Киров, Лили Иванова, Михаела Маринова и др.), а текстът е на Мариела Нейкова. В парчето ще чуете и Амалия – певицата, изпяла женските вокали в песента „Мой свят“ на група „Сленг“.

Видеото е дело на режисьорката Пламена Мирчева, а в него участват двама млади актьори. „Главна роля“ в клипа има и ретро кадилакът на Цецо Елвиса, уникален модел от 1963 година, който е копие на един от автомобилите на Краля на рока.

Парчето носи типичното винтидж настроение на изпълнителя и е със заявката за летен хит

С премиерата на новата песен на Цецо Елвиса в България, във Великобритания беше излъчен филм за него по една от най-гледаните британски телевизии – Channel 4. Преди няколко години и германският ТВ канал Arte представи продукция, посветена на Българския Елвис.

През последните години артистът имаше собствено шоу в най-големия увеселителен парк в Европа – Europa Park в Германия. Танците към него бяха създадени от един от хореографите на прочутото кабаре „Мулен Руж“ в Париж – Джорджо Форте.

През есента певецът готви мащабен концертен проект, съвместно с филхармоничен оркестър.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.