fbpx

Керана и космонавтите, Cool Den и No More Many More в Лондон

Written by on 14/04/2023

Керана и космонавтите, Cool Den и No More Many More в Лондон

КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE отново се обединяват на една сцена. След няколко успешни общи концерта в странат вълшебното бг комбо отива зад граница. Музикантите ще зарадват феновете в Лондон с концерт в The 100 Club на 16 юни.

Сънародниците ни, които живеят в Лондон, ще имат възможност да се насладят на печелившата симбиоза между три актуални български рок банди, които пеят на родния си език. В меката на рокендрола живеят близо 30 000 българи, които обичат българската музика. След като няколко пъти забавляваха публиката в София, COOL DEN, NO MORE MANY MORE и КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, излизат извън пределите на страната, за да се срещнат с феновете си във Великобритания.

Три от актуалните бг рок банди ще свирят заедно в Тhe 100 Club на 16 юни 2023

Свободни, дръзки и непреклонни, близки по послания и внушения, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE стоят стабилно в тази очаквано адекватна програма. Бандите ясно изразяват социалната си позиция, а текстовете им – привидно отражение на ежедневието, разкриват големи истини за живота.

Най-опитните в това трио NO MORE MANY MORE свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи. В социалните си текстове не се страхуват да изразят своята силна и активна гражданска позиция и мнение. Типичните за тях мелодии и мъжки двугласия присъстват и в трите им настоящи албума. Групата работи по своя четвърти албум, който предстои да излезе през 2023.

Непокорни бунтари и креативни новатори, COOL DEN са най-младата група в триото. За кратката си история, те вече имат два успешни албума зад гърба си. „Може да звучи смешно, но музиката винаги трябва да е органична и естествена. За мен винаги е било естествено някоя социална тема да задвижи творческата ми енергия.“ споделя Никола Симеонов – фронтмен и китарист на бандата, която свири „песни за хората“.

Носещи като емблема блясъка и енергията на фронт дамата си, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ бързо се превръщат в една от най-популярните и обичани актуални български рок групи с текстове на български език, които не спират да прави нови песни. „Бутиковото гурме“, както Керана нарича музиката си, достига до все по широка публика и завладява категорично българската рок сцена. С чисто нова песен и видео – Кръг и напълно разпродаден концерт в София, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ се отравят към Острова.

Настроени на една и съща честота и със силен емоционален заряд, трите групи стъпват на сцената на легендарния The 100 Club на 16 юни 2023 в 19:00.  Билетите вече са в продажба.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.