fbpx

Графа с първи концерт на Национален стадион „Васил Левски“

Written by on 11/04/2023

Графа с първи концерт на Национален стадион „Васил Левски“

Най-мащабното събитие в кариерата на българския топ изпълнител ще се състои на 30 септември

Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски“. Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

Графа на стадион Васил Левски

Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи.

Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове – песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Продуктивният певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само няколко седмици той представи “Вековна гора”, колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти.

Това няма да е първият мащабен концерт на Графа. През 2017 г той стана първият съвременен български поп-артист, който напълни Арена София /тогава Арена Армеец/.

Първите три хиляди билето за концерта на 30 септември са на промоционални цени до изчерпване на количествата.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.