fbpx

YVA с нова песен с послание

Written by on 21/03/2023

YVA с нова песен с послание

YVA отново с проект, изтъкан от емоции. След успеха на песента “Chet Backer”, Ива Янкулова представя новия си проект “Call it a Night”.

Сингъл „Call it a Night “ на YVA е едно напомняне, че може би понякога е по-добре да си сам, отколкото в грешната компания. Защото ако тя е наистина такава, ти неизбежно си сам. Да се опиташ да убедиш себе си и човека срещу теб, че всъщност това, което имаш, ти е абсолютно достатъчно, остава напразно усилие. „Call it a night“ e eдна песен, която те приканва да си легнеш, за да можеш на сутринта да вземеш решението, което може би вече си взел. Песента е с авторски текст и музика на Ива Янкулова. Музикалният продуцент е Стоян Бозов, с който Ива работи по последните си няколко песни, включително и по Чет Бейкър с Молец. С него все повече и повече се чувстват във хармония.

Клипът е заснет от прекрасния екип на Димитрис Георгиев, който го оглавява с типичния за него кино поглед като режисьор. Самотата в стаята, в която се случва цялото действие, е умело пресъздадена през погледа на оператора Дамян Димитров. Визиите са дело на Елиза Попова (грим), Сергей Йорданов (стайлинг) и Георги Петков (коса).


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.