fbpx

DARA с божествена премиера

Written by on 21/03/2023

DARA с божествена премиера

DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят в момента, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й Mr. Rover. K-поп обществото скандира името й във всички социални мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

Dara artwork Goddess pose
Снимка: Цветан Игнатовски

Тези дни премиера направи и новият й сингъл, озаглавен с намигване „Богиня“.  Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir).

Dara pose
Снимка: Цветан Игнатовски

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват,“ споделя DARA.

Видеото е режисирано от Виктор АнтоновРик.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.