fbpx

Гръцкият диджей и продуцент Coyot и Alma с нов хит

Written by on 23/02/2023

Гръцкият диджей и продуцент Coyot и Alma с нов хит

Гръцкият диджей и продуцент Coyot е добре познат на българската публика със супер успешните си проекти „Love Myself For The Weekend”„Remember“ и „Why“, които се изкачиха на върха на класациите в редица държави по света. Хитмейкърът е част от лейбъла Down2Earth заедно с Claydee, The Prince Karma и Bang La Decks, а статусът му на звезда се простира от Европа през Азия чак до Южна и Северна Америка.

За първи път Coyot среща ALMA в студиото на Claydee  в Атина.

Там младата певица е поканена за звукозаписна сесия след силния й дебют. Така тя влиза като автор в трака на Coyot „Devil in Disguise“ от 2020 г. Между двамата изпълнители се ражда приятна творческа симбиоза. Впечатлен от отличителните вокали и потенциала на ALMA, Coyot й изпраща нова покана да продължат да работят заедно. След това нещата се развиват бързо – ALMA е специален гост на ежегодния творчески лагер за писане на музика на Down2Earth в Атина, където заедно с Coyot създава „Scared”. Едно парче, в което безпогрешният нюх на Coyot за миксиране на етно музика с дълбоки електронни елементи се преплита с нейния меланхоличен вокал.

Кредит: Down2Earth Music/Вирджиния Рекърдс

„Наистина съм развълнуван да работя с ALMA. Тя има страхотен талант да създава мелодии и текстове, а гласът й перфектно пасва на песента. „Scared“ отразява точно къде съм в момента като артист, изследвам една по-интроспективна и емоционална страна на електронната музика“, споделя Coyot.

Видеото към „Scared“ е заснето на 2 територии, които се преплитат. Кадрите на Coyot са на мистериозна локация – в изоставен санаториум в Гърция. АLMA снима с известния в театралните среди фотограф, оператор и режисьор Стефан Щерев на спиращи дъха места по брега на нашето Черноморие в близост до Варна.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.