fbpx

Iskrata и Boyana с шокиращо видео към последния им сингъл Nisi Moj

Written by on 12/02/2023

Iskrata и Boyana с шокиращо видео към последния им сингъл Nisi Moj

Видеото към превърналата се в любимец на радио слушатели песен Nisi Moj разказва хаоса на приближаващия край на една раздяла. Iskrata и Boyana минават през сцени на разкаяние, борба, битки на его, ретроспекции и.. много изненади, които зрителят може да види в края на видеото.

Processed with VSCO with u3 preset

Най-описателната дума за видеото към сингъла ни  с Boyana – Nisi Moj – е забърканo (смее се). Видеографският екип от Storya Creative страшно ни изненада с креативност. Ако бях жълта медия, щях да нарека последните секунди на видеото – ШОК (смее се).“ – казва Iskrata по случай премиерата на видеото. Неговата дуетна половинка Boyana пък добавя: „Страшни професионалисти на терен, невероятна работа свършихме. Вайбът на видеото безпогрешно пресъздава усещането на песента – тъмно, но и секси, модерно поп, но и балканско.

Режисьор на клипа е опитният Виктор Хаджи от новосформирания креативен колектив Storya, които стоят и зад организацията и осъществяването на цялата видео продукция.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.