fbpx

Iskrata пропява на сръбски в Nisi Moj с Boyana

Written by on 18/11/2022

Iskrata пропява на сръбски в Nisi Moj с Boyana

Известният поп изпълнител и български хитмейкър Iskrata си партнира с огнената сръбкиня Boyana в песен – палитра от емоции – Nisi Moj. Родният артист пропява на сръбски за пръв път в кариерата си, и то в единствен по рода си жанр – тъмен, балкански, ритмичен R&B-Pop.

Nisi Moj е съвсем нов звук за мен – предизвикателен, още по-смел, още по-модерен. Комбината с Boyana е толкова зареждаща, че запях на сръбски с неистово желание за изкарване на това парче към слушателите възможно най-бързо. Видеото идва скоро“ – споделя Iskrata.

Сингълът описва действията и противодействията в една романтична връзка през призмата на звук по последен писък на музикалните тенденции. Жанрът самите артисти определят като тъмен, горещ, балкански поп. Текстът е комбинация от български и сръбски, а настроението е двупластово – тягостна раздяла и приповдигащо привличане.“Имам не малко съвместни проекти с известни балкански артисти зад гърба си – сърби, хървати и т..н. – но това, което случихме с Iskrata е брилянтно и единствено по рода си по всички направления. Нямам търпение да го чуете“ – добавя Boyana.


Continue reading

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.