fbpx

Антони Рикев с мини албум

Written by on 11/10/2022

Антони Рикев с мини албум

В две от произведенията WahTony семплира емоционалния и първичен тембър на малкия си син.

A Musical Pandemic” е заглавието на самостоятелно EP на Антони Рикев (WahTony). Китарист, продуцент и една от най-интересните фигури в музикалния живот на България, Антони създава

„A Musical Pandemic” с подкрепата на Национален фонд „Култура“ и Music Clinic Records.

Мини албумът събира четири авторски произведения, повлияни от променливото време в което живеем, обстановката на пандемия и социална изолация. Музиката в „A Musical Pandemic”, изразява отделни моменти и състояния, чрез разнообразие в стилове като: джаз, фънк, реге, нео соул и рок. 

Антони записва цялата продукция сам

Антони Рикев (WahTony), записва цялата продукция сам, с изключение на едно от произведенията. В него кани за участие световния шампион по бийтбокс Александър Деянов, известен като SkilleR.

Нестандартен акцент в албума ще отриете и в две от произведенията, изградени с интересен музикален похват. В тях WahTony семплира емоционалния и първичен тембър на малкия си син, като неделима част от трудностите в периода на изолация.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.