fbpx

КРИСТА издава първия си авторски албум със заглавите “У дома”

Written by on 28/09/2022

КРИСТА издава първия си авторски албум със заглавите “У дома”

След дълъг и наситен с успехи творчески път, РнБ и Соул певицата най-накрая
стъпва решително с дългосвирещ авторски албум с много гости и изненади.

На 19 октомври в столичния SOFIA LIVE CLUB, чрез промоция-концерт, Криста ще представи на публиката първия си самостоятелен албум носещ топлото заглавие “У дома”. Певицата има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност, за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.
Освен безкомпромисна аудио продукция, текстове и аранжименти в лицето на Rachel Row и Борислав Бояджиев – Борче, в албума гостуват музиканти като Денис Попстоев, Wah Tony, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов, които записват колоритни сола за някои от траковете, както и Страхил Велчев – KiNK, който добавя допълнителни щрихи за уникалното му звучене. В албумът специално място има и парче подарено на Криста от Румен Бояджиев – музика и Даниела Кузманова – текст. Криста носи разнообразие в себе си и затова в албума звучи соул, с препратка към госпела, през фънки диско груув от началото на 90-те, така и смесица от RnB с елементи на български фолклор. Началния тон бе зададен от танцувалния сингъл “Будни” през май тази година.
За премиерата-концерт на 19.10 на сцената с Криста ще бъде цял бенд и специални гости – Бобо, Елена Кокорска и мн. др. За всеки закупен билет/вход, гостите на шоуто ще получат копие CD от албума на певицата. След 20.10 албумът ще бъде във всички стрийминг аудио платформи и ограничен тираж в музикалните магазини.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.