fbpx

Веси Бонева с нова дуетна половинка

Written by on 08/07/2022

Веси Бонева с нова дуетна половинка

Талантливата и лъчезарна изпълнителка Веси Бонева представя новата си песен, озаглавена „Очите“,  съвместно със звездата от „X FACTOR“ – Стивън Ачикор.

„Идеята да направим обща песен се роди на наше съвместно участие. Тогава със Стивън решихме да изпеем нещо заедно и усетихме силна положителна реакция от хората там. Доста свежо се получи нашата импровизация. Разбрахме се да се видим в студиото на Светлин Къслев – Star Light Records и там още в първия час с музикални импровизации сътворихме припева на „Очите“. Не след дълго цялата песен беше готова. Работата вървеше неусетно с много положителен заряд, хъс и приятни моменти“ – споделя лъчезарната изпълнителка.

„Работата с Веси и Светлин мога да определя като удовлоствие и веселба. Те работят в много добър синхрон и определено смея да твърдя, че си паснахме много във всички аспекти от работния процес. Щастлив съм, че имаме общ продукт с висока стойност.“ – разказва Стивън Ачикор.

Музиката и текстът на песента са дело на Веси Бонева, Светлин Къслев и Стивън Ачикор, а красивият аранжимент на песента е направен от Светлин Къслев.

“„Очите“ е песен, посветена на любовта. Избрахме да я пуснем в най-слънчевия и усмихнат сезон – лятото с призив към слушателите  да вярват в любовта, да мечтаят, да живеят за красивите и споделени мигове. Няма по-красиво чувство от любовта, а ние творците трябва да я възпяваме“ – споделя Веси Бонева.

За видеото към песента се доверяват на режисьора Иван Димитров  – Torex. “Снимките, както създаването на самата песен, вървяха много гладко, благодарение на всички, взели участие. Красивата обстановка и невероятна атмосфера, която се вижда във видеото,  е в хотел Arte Spa & Park Hotel във Велинград. Осъществени са в най-новата частна горска вила на хотела, както и в самия комплекс. Благодарни сме на екипа за грижите, за комфорта и удобствата, които ни предоставиха за заснемането на видеото към песента. Снимките там ще запомним като едно изключително приятно преживяване.“, разказват изпълнителите.

Песента „Очите“ ще бъде част от песните в новия албум на Веси Бонева, който ще излезе догодина.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.