fbpx

ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА СКЪРБИ

Written by on 30/06/2022

ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА СКЪРБИ

Виктория Георгиева потъна в скръб. Голямата трагедия, разтърсила талантливата певица, е загубата на баща й, съобщи самата тя.

„Лети, скъпи тате…“ – сподели в социалната мрежа скърбящата дъщеря и предизвика вълна от съчувствие.

В профила си Виктория сподели редица трогателни моменти с родителя си. „Все така ме изпращаше“ и „Ей така ще си те помня“ – отбеляза над кадрите тя.

Преди време Виктория разкри през сълзи в интервю, че баща й Петър е необратимо болен. Именно от личната драма бе инспирирана и песента, с която тя представи страната ни на Евровизия 2021. На сцената българската звезда излезе с негова снимка.

„Годината ми започна много добре, но след това последваха няколко събития, които преобърнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше отменен, а няколко месеца по-късно баща ми беше диагностициран с много рядка болест – амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, защото не го очаквахме. Аз много обичам семейството си и винаги искам да им помагам с каквото мога, но е тежко, когато виждаш най-близките ти да се влошават с всеки изминал ден и няма как да им помогнеш, защото просто няма лечение“ – разказа тогава с много тъга изпълнителката.

Песента й „Growing Up is Getting Old“ е посветена на семейството и моментите с близките хора.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.