fbpx

TIMAS подарява за рождения си ден нова песен

Written by on 15/06/2022

TIMAS подарява за рождения си ден нова песен

TIMAS посрещна 29-ия си рожден ден с нов сингъл „Дай ми знак“.

Тайни тръпки, на които им трябва само един знак, за да преобърнат света и да се превърнат в голямата любов. Това е вдъхновението за новия сингъл „Дай ми знак“. Той завладява с невероятна енергия и денс ритъм, който чудесно се вписва в първите дни на започващото горещо лято. По традиция обаче песните на TIMAS не се побират само в един стил. И този път той добавя щипка уникално звучене с автентичните фолклорни напеви в „Дай ми знак“, които, въпреки че са само фон, създават внушение за широта и уникалност.
„За мен тази песен е ново начало и… надежда. Точно като онази част от текста: „Да започнем отначало…““, споделя TIMAS.
Текстът на песента е дело на Цветелина Маринова от дует Expose, а върху музиката самият TIMAS е работил заедно с Fabrizio Parisi, The Editor и Цветелина Маринова.
Към „Дай ми знак“ TIMAS снима и стилно, минималистично видео, заедно с режисьора Добромир Николов. Смислов и визуален акцент в клипа са двете балерини – Анна Младенова и Цвета Цочева, които претворяват думите в красиви движения, дело на хореографа Велислава Цветкова Дипчикова от Expose Team.
Зад псевдонима TIMAS стои един от най-талантливите млади поп изпълнители Тихомир Митов. Със солидно музикално образование и интереси, певецът обича да предизвиква слушателите със стилови комбинации, с които разнообразява поп парчетата си. Вплита в тях латино ритми, фолклорни мотиви, електронна и денс музика. До момента има издадени 4 сингъла, които се радват на голяма популярност – „Лято по две“ (муз. и аранж. – Светлин Къслев, текст – Evangeline), „Аз съм тук“, записана с квартета „Славеите на Надка Караджова“ (муз. и аранж. Алекс Кипров, текст – Цвети Милева), „Слънчев удар“ (муз. и аранж. Александър Кипров, текст – Илия Григоров), „Сеньорите“ (муз. и текст Тихомимр Митов). През 2016 година получава наградата „Дебют“ на Съюза на артистите в България, а любовта на всички печели с успешното си участие в „Гласът на България“.
„Дай ми знак“ е реализирана с подкрепата на Национален фонд „Култура“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.