fbpx

Деница Караславова на крачка от награда от фестивал „Нова вълна“

Written by on 25/08/2021

Деница Караславова на крачка от награда от фестивал „Нова вълна“

Красивата и талантлива певица Деница Караславова е българският представител на мащабния музикален форум „Нова вълна“ – Русия. Фестивалът се провежда в три кръга. В първия изпълнителите представят международен хит, във втората – национален, а във финалната вечер представят своя песен.

Деница е най-младият участник в „Нова вълна“. Това лято пловдивчанка навърши 19 години. В първата вечер на конкурса нашето момиче изпълни “Bang, Bang“ на Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj и се класира на трето място с 85 точки. За втората част от конкурса Деница избра безкомпромисния хит „If Love Was a Crime”, който през 2016 година донесе на Поли Генова четвъртото място на Евровизия. За това ѝ изпълнение журито отстъди 88 точки и така с общ резултат от 173 точки българката е на крачка от първото място. Там към момента се намира арменският представител SARO (179 т.).

Във финалната вечер от конкурса Деница Караславова ще представи песента “Queen of the Drama”. Парчето е създадено от  руския изпълнител и автор Георг Юкханов и австралийките Шеридън и Лорън Харви. Триото добре познават вкусовете и предпочитанията на руската аудитория.

Важно за класирането на Деница Караславова, освен одобрението на журито, е гласуването на феновете. Можете да я подкрепите на този линк http://taplink.cc/newwave_official.

Снимки: Монте Мюзик / Аркади Глухих, Нели Куртева


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.