fbpx

Tenny Omede & Boyanski представят съвместен проект “Take me to your heart“

Written by on 23/08/2021

Tenny Omede & Boyanski представят съвместен проект “Take me to your heart“

Boyanski ударно пуска нов проект с Tenny Omede. Двамата се запознават преди много години на музикален конкурс. Tenny е от Нигерия, но през последните 20 години  избира да живее във България. Той е познат с участието си в музикални формати. В един от тях е в дует с Кичка Бодурова. След кратко отсъствие Тени Омеде отново решава да се качи на сцената и да създава музика.  с Boyanski събира ги любовта им към музиката и идеята да работят върху съвместен проект.

Така се появява тяхната песен „Take me to your heart“. В началото на годината те започват да работят по нея. През юни месец заснемат към нея видео в морската ни столица. Клипът е заснет от Павел Симеонов – ShutterFlow и в него вземат участие моделите от Varna Fashion – Ангелина Ташева и Виктория Тименова. За тяхната  визия се грижи Стефани Каменова (Cat Walk). В организаията също участва и варненския ПР – Десо Димитров.

Боян Йорданов (Boyanski) е роден във Варна, като малък открива страстта си към музиката и на 6 годишна възраст започва да пее в хор на „Варненските момчета и младежи“. През 2011 започва да композира музика и да пише текстове. След пет години работа върху музикалната си кариера той записва първия си сингъл – Луд. Парчето бързо набира популярност в интернет и българската музикална сцена.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.