fbpx

Бургаски вечери с Ицо Хазарта, Вирго и Македонците от 2БОНА

Written by on 19/08/2021

Бургаски вечери с Ицо Хазарта, Вирго и Македонците от 2БОНА

Доброто лято изисква качествено парти. На 20-ти и 21-ви август Бургас и неговите парти хора ще могат да избухнат сериозно на две доста горещи фиести. Мястот е една от най-приятните открити сцени в града – Летният театър в Морската градина. Първата вечер ще събере за първи път на едно място топ звездите на родния и братския македонски трап. На следващия ден зад микрофона и елитното настроение ще застанат класиците на бг хип хопа.

Двойна парти доза в Летния театър


В петък, 20-ти август, всички са поканени на Milkiss Summer Trap. Вратите отварят в 19:00, а начало на танците ще даде младата звезда InaGallardo. Купонът продължава с македонското трап дуо 2Bona, EMILTRF и, разбира се, момчето, което говори трап с морето – самият V:RGO. Специално участие ще имат балет Нова и DJ MONEYSTAXS, който идва с нов микс за събитието.

В събота пък, 21 август, на сцената на Летния ще се качат Ицо Хазарта и неговият човек Homelesz, за да превърнат вечерта в незабравимо ELIT HIP-HOP CLASSICS парти. Зад пулта тази вечер ще бъде DJ CASS, ще има и балет.
Да изпратим сезона подобаващо, а за неприсъствие пишем неизвинени!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist