fbpx

EXPOSE с официален кавър на Salt-N-Pepa

Written by on 05/08/2021

EXPOSE с официален кавър на Salt-N-Pepa

Българските изпълнители получават правата директно от авторите на Let’s Talk About Sex

30 години след като оригинала провокира целия свят, EXPOSE са готови да върнат темата и… отново да поговорят за секс!

С подкрепата на „Орфей Мюзик“, представители  на Worner Music  за България, Цвети и Светльо от EXPOSE получават правата за официален кавър на култовата Let’s Talk About Sex, излязла на пазара точно на 6 август 1991 г.

Salt-N-Pepa и авторите на парчето дават съгласие проектът им да излезе отново с други изпълнители, след като чуват версията на EXPOSE, а видеото на българите надминава очакванията им.  Уникалният стайлинг към официалната кавър версия е изкован от модна къща Amilius и ръчно изработените бижута на XO boutiqe, а съблазнителните движения в клипа са изваяни от хореографа Велислава Дипчикова и пресъздадени от Expose Team и X Energy Crew. Провокативният vibe във видеото е напълно в контекста на заглавието и поставя EXPOSE в позицията, която им подхожда най-добре: на абсолютни таланти, изкушаващи и с музика, и с визия. 

EXPOSE пускат официалния кавър на Let’s Talk About Sex в едно горещо и богато на музикални участия лято, като следват обещанието до края на годината да издадат и албум. В момента две от песните, които ще бъдат включени в тавата ( Power of Love и Show Me How) се радват на успех в Скандинавието, като Power of Love е актуалния № 16 в летния чарт на PINK Radio- Germany.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.