fbpx

Михаела Филева с концерт в София този четвъртък

Written by on 03/08/2021

Михаела Филева с концерт в София този четвъртък

Михаела Филева ще зарадва многобройните си почитатели с концерт в София тази седмица. Изпълнителката на едни от най-актуалните хитове през последните години ще ги представи на живо с бандата си  на 5 август  (четвъртък) в Кино Кабана.  Песните „Адженда“, „100 на 100“, „ И аз съм тук“, „Латино Сеньорита“, „Опасно близки“, „ИН и ЯН“, „Приливи и отливи“ са само част от сетлиста, който тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София.

В средата на май тази година Михаела представи своя трети албум „ИН и ЯН“,  с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите й вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея. През последните няколко години Михаела Филева е изключително продуктивна като автор на голяма част от песните си. Това е нейният начин да общува и да споделя с феновете си.

На 5-ти август гостите на Кино Кабана ще слушат Михаела заедно с музикантите Васил Крумов – китари, Краси Тодоров – клавишни, Сашо Обретенов – бас китари и Васил Вутев – барабани.

Само преди месец Михаела и Графа  представиха дуетната песен „Адженда“, която мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир. Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си „ИН и ЯН“ с Маестро Максим Ешкенази,  а веднага след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни сцени в града (6 август, клуб Ментол).


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.