fbpx

TOSHKO дебютира с любовна история от Лондон

Written by on 23/07/2021

TOSHKO дебютира с любовна история от Лондон

Силен старт отбеляза дебютният изпълнител Тодор Тодоров – TOSHKO, който представи първия си самостоятелен сингъл преди броени дни.
Песента носи името „Двама сме“  и мигновено прикова вниманието на меломаните с хитовото си звучене и латино ритъм. Музиката и аранжиментът са дело на неговия приятел и колега – VessoU, a върху лириката са работили и двамата артисти.


TOSHKO е родом от Плевен, а от няколко години учи и живее в космополитния Лондон. Точно там преоткрива и любовта си към музиката, която става негов двигател. Казва, че е обикновено момче, което не спира да работи и усъвършенства себе си и твърди, че с много труд и постоянство човек може да покаже добри резултати и е готов да докаже това. 
За реализирането на кадрите към дебютната си песен изпълнителят избра именно Лондон, където се запознава и с режисьора на лентата Йордан Харасимов / Jordi Productions /. Двамата снимат на интересни локации, а лентата разказва за една бурна любовна история с изненадващ край.


Нагърбен с една торба мечти и планове, TOSHKO не спира да предизвиква себе си и да търси вдъхновение и усилено работи върху следващи проекти.

Видеото на песента може да гледате в ефира на BG Music Channel и тук:


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.