fbpx

Веси Бонева разказва красива приказка за любов с нейното „Голо тяло“

Written by on 20/07/2021

Веси Бонева разказва красива приказка за любов с нейното „Голо тяло“

   В разгара на лятото чаровната Веси Бонева пуска една уникална песен, която буквално ще запали душата ви. И ще ви накара да танцувате.

    Музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев. Текстът е на Ана Топалова и Явор Велчев, а английският му вариант – на самата певица.

    Клипът е заснет в замъка „Влюбен във вятъра“ или добре познатия ни замък „Равадиново“.

    Приказната обстановка превръща клипа на песента във филмова приказка за любов и красиви усещания.

    Веси Бонева сменя няколко божествени прозрачни тоалети, които си кореспондират идеално с екстериора. Много тюл и ярки цветове, прозрачни материи и секси кройки се сменят със секси боди за някои от сцените. Героинята в клипа убеждава своята любов да съблече дрехите си, да ѝ даде своето голо тяло и двамата да се потопят в магията на чувствеността.

    За визията на Бонева се е погрижил един от най-добрите стилисти у нас – Стоян Стоянски, работил със световни имена в модния бизнес.
    Марин Хубенов – Мърфи и Murphy Style са виновниците за невероятно романтичната прическа, а гримът е дело на Пепа Стоянова ProFace.
     
    Изключително голям екип работи над клипа. Специалната хореография е създадена от Росица Терзийска. Във видеото се появяват и няколко неземно красиви девойки. Това са Петя Димитрова, Ралиа Тодорова, Анита Бакалова

    Режисьори са Стефан и Петко от Buddubbaz tape company. Бонева работи с тях не за първи път. Последните неща, които са правили заедно са клиповете на „Остани“, „Буратино“, „Нецъфнали рози“ с Лъчо, както и „Две планети“.

    Любопитен е фактът, че докато снимат видеото, времето е перфектно. Но в един момент започва да вали. И цялото разписание на снимките се променя. Налага се да чакат два часа, но в крайна сметка нещата се нареждат. Дъждът спира в точния момент и работата продължава. Екипът снима цели 12 часа. Но пък резултатът си заслужава!


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.