fbpx

„By my side“ е заглавието на най-новия хит на IzzO DEEJAY

Written by on 09/06/2021

„By my side“ е заглавието на най-новия хит на IzzO DEEJAY

Българският диджей и продуцент на електонна музика IzzO DEEJAY представи нов сингъл и видео “By my side“в официалния си канал в YouTube.


Авторската песен е в колаборация с пловдивския музикант Жоро Тенчев и младата изпълнителка с нежен глас Адриана Георгиева “Adriana“.
Песента е направена с мисъл за лятото и хубавите летни емоции, които престоят след сложната година, която сме преживяли.
Текста на “By my side“ е дело на Адриана Георгиева “Adriana“ и посветен на любовта и това, че тя ще бъде около нас независимо какво се случва.
Видеото към песента е дело на Христо Кавалов, автор на много хитови клипове на български изпълнители.
Клипа е направен с много лятно настроение и морски кадри, които илюстрират модерното звучене на песента.

Тримата артисти се познават и работят заедно много години по съвместни участия и музикални проекти.
Преди три години се заражда проекта за песента, но модерното електронно звучене е постигнато след много опити и различни експерименти.
Песента е родена и записана в студиото на пловдивския продуцент IzzO DEEJAY, който с музиканта- Жоро Тенчев са авторите на модерното хаус звучене.
“By my side“съчетава различни звуци от електрони синтезатори и модерен хаус ритъм. Текста и кантото са рожба на талантливата млада изпълнителка – Адриана Георгиева “Adriana“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.