fbpx

Папи Ханс променя всичко. Но не и себе си.

Written by on 02/06/2021

Папи Ханс променя всичко. Но не и себе си.

След половин година очакване, Папи Ханс вади нов сингъл и обявява грандиозен проект. Песента се казва “Друг” и дава началото на дебютен албум, книга и “първия музикален сериал”. Проект с невиждан досега мащаб.

След като взриви интернет с последните си няколко хита (“Хубаво ми става”, “Тясно” с Азис и “Стой си вкъщи”), Папи Ханс, познат като изпълнител, но и автор на бестселъри, отново намери начин да надскочи очакванията.

“Не ми се прави нещо, което е правено преди”, споделя Папи за проекта си и допълва: “На нашата родна музикална сцена й липсва смелост и иновация. Само по това ни водят на запад.”

В неделя вечерта Папи Ханс обяви сингъла си в социалните мрежи с филмов тийзър и събуди любопитството у стотици хиляди.

Най-креативният и провокативен артист у нас отново успя да надскочи всички очаквания като обяви, че с излизането на новия му сингъл, той дава старт и на проект, с който слага и световни звезди в малкия си джоб. Това е дебютният албум на Папи, който носи остроумното име “Когато позираш – прозираш”. Албумът ще се разлисти пред очите ни в рамките на дванадесет месеца – песен по песен. Всеки месец ще излиза нова песен с видеоклип, който продължава историята от предния. “12 песни. 12 клипа. 12 епизода. Една история. А накрая всичко се събира в един албум и една книга.” – така лаконично самия Папи Ханс обяви своя проект.

“Албум, сериал с дванадесет клипа и книга накрая? Това не е първо в България, а първо в света.” споделят от лейбъла му – FacingTheSun.

За името на албума, артистът споделя: “Живеем във време, в което да сме харесвани и приети, ни е по-важно от това да сме себе си. Някой трябваше да напомни, че позата винаги си личи. Затова трябва винаги да следваме само себе си.”


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist