fbpx

Певицата DALLIA с нова песен – „LOCA”.

Written by on 27/05/2021

Певицата DALLIA с нова песен – „LOCA”.

Младата изпълнителка представи втората си авторска песен с премиера в новия си личен YouTube канал, които бързо набира популярност. 

Тук певицата участва и като съавтор на музиката заедно с талантливия Димитър Лефтеров – Mitko Beats, а записите са направени в студиото на хитмейкъра Мага, който работи по микс и мастера на парчето. 

Главната мъжка роля във видеото е поверена на колоритния репортер и влогър Стефан Попов – Chefo, който изиграва безупречно ролята си на „прелъстител“ в лентата.

Клипът е заснет на различни и напълно контрастни локации, под режисурата на Иван Димитров – Torex. Кадрите ни показват различните лица и настроения на изпълнителката, която противно на нежния си вид, изненадва с дарк визия и впечатлява зрителите с актьорските си превъплъщения. 

Любопитното е, че Chefo и DALLIA се запознават едва на снимачната площадка. Поради епидемичната обстановка не са имали възможност за предварителни срещи и репетиции. Това криело голям риск, дали артистите ще си паснат на терен, но за щастие тези страхове не сбъдват, а напротив – получава се тотална симбиоза между артистите.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist