fbpx

Любо Киров представя сюрреалистично видео към новия си сингъл “Целуни ме“

Written by on 23/04/2021

Любо Киров представя сюрреалистично видео към новия си сингъл “Целуни ме“

Изпълнителят обяви национално турне през лятото и нов албум през есента

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представя и видеото към “Целуни ме“ – сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент. Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори – Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античен театър Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.

Дати за големите концерти от турнето на Любо Киров

04.06 / СОФИЯ / SOFIA LIVE CLUB

05.06 / СОФИЯ / SOFIA LIVE CLUB

15.06 / ПЛОВДИВ / АНТИЧЕН ТЕАТЪР

21.06 / ПЛОВДИВ / АНТИЧЕН ТЕАТЪР

16.08 / БУРГАС / ЛЕТЕН ТЕАТЪР

18.08 / ВАРНА / ЛЕТЕН ТЕАТЪР

Официалната премиера на видеото към сингъла “Целуни ме” е днес (23.04), в 18:00 ч. в телевизионния ефир, както и в официалния YouTube канал на Любо Киров.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist