fbpx

Певецът Ивайло Колев с разтърсваща биографична музикална изповед за своя живот и своето детство!

Written by on 11/03/2021

Певецът Ивайло Колев с разтърсваща биографична музикална изповед за своя живот и своето детство!

Видеото към новата му песен „Светлина” представлява почти късометражен филм, описващ красотата на отношенията със своя дядо, на когото дължи таланта си да пее, и който с десетките песни пред огъня вечер и по пладне под каруцата на полето, го е закърмил с любов към музиката и донякъде предопределил съдбата му.
„ Уморих се от музика, която да лъска егото и суетата ми. Исках да оставя нещо истинско след себе си, показващо това, което съм аз – болезнено искрен и органичен.
Дядо ми Иван беше силна личност- суров от ударите на живота, войни,немотия, но също нежен и лиричен с песен на уста вечер с внуците пред огъня. Той ми даде таланта си и пося в мен музикалната мечта, а по ирония на съдбата си отиде точно когато започвах да я сбъдвам и бях на хиляди километри от него. Избрах точно сега да пусна тази песен, защото в идващите времена на остър дефицит на духовност, повече от всякога имаме нужда да знаем кои сме и накъде отиваме,за да не се превърнем  в дърво без корен.”
 Благодарности към професионалистите работили по продукцията- Алекс Нушев, Петър Алексиев, Момчил Колев, Иван Иванов, Милен Василев, Юлиян Янев, Теодор Койчинов, Виктория Главчева, Стоимен Пеев, Кирил Христов, Димитър Тенчев
 Специални благодарности на режисьора Момчил Александров и целия му екип, както и за забележителните актьорски превъплъщения на неповторимия Любомир Бъчваров, на бате Мони и на малките сладури Мирослав Мехов и Никола Игнатов.
BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist