fbpx

Любо Киров с първи сингъл към клубен миниалбум

Written by on 09/03/2021

Любо Киров с първи сингъл към клубен миниалбум

Певецът обединява творчески сили с Мартен Роберто и Николай Данев във фънки ремикс към Ти можеш“

Любо Киров представя ремикс версия на танцувалния 80-тарски фънк трак “Ти можеш“ от своя супер успешен албум Както преди. Ремиксът е дело на диджеите Мартен Роберто и Николай Данев и е поредната колаборация на тримата, след участието на Любо в летния хитов студиен проект на дуотото – “Heartbeat” от 2015 г.

Ремиксът на “Ти можеш” е първи сингъл от предстоящия клубен минуалбум (EP) на Любо Киров от нюдиско, дийп и фънкихаус версии, с който изпълнителят ще зарадва феновете си през лято 2021. Освен Мартен и Николай, в него участие ще вземат и едни от най-добрите родни продуценти и диджеи. “Ти можеш (Marten & Nikolay Remix)” излиза с lyric видео, създадено от друга популярна клубна фигура – Artone, който също ще се включи в EP-то.

Мартен Роберто

Един от най-известните и прогресивни диджеи на клубната сцена в България. Пуска музика със световни имена, снима в киното, автор на модна линия, ТВ и радиоводещ.

Николай Данев

Един от най-добрите родни барабанисти (Ahead, High Time, Tri O Five). Под псевдонима Mr. Brown Sugar се подвизава като диджей.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist