fbpx

Марио Михайлов с нова песен

Written by on 18/02/2021

Марио Михайлов с нова песен

Марио Михайлов представя новата си авторска песен с провокативното заглавие “Момичето на татко”.

Това е петият пореден сингъл за младия изпълнител, който през миналата година заяви себе си с дебютното парче “Добро момче”, следвано от още три авторски: “Лед”, “Дори” и “Лично”.

Новата песен ще ви изненада с още по-силно изявения персонален музикален стил, който Марио гради с всеки следващ проект. Смесицата на латино ритми с балкански и дори ориенталски мелодии ЗАВЛАДЯВА сърцето и смело разкрива намерението на певеца да прави различна и открояваща се музика!

Песента, в комбинация с видеото, не изневеряват на присъщия стил на младия изпълнител, пренасяйки ни сякаш в холивудски филм със съдържанието си! Това не е случайно, тъй като горещата страст, с която Марио прави всичко, певческите му умения и вроден танцов талант вкупом са определящи за него като артист с главно “А”.

Със своите въздействащи ритми песента ни въвлича в една красива и вълнуваща любовна история. За нейния творчески заряд допринася и това, че видеото е заснето в пределите на един от най-красивите театри у нас- този в Хасково ДКТ “Иван Димов”. Латино, Ориент, Холивуд и любов в пределите на един театър?! Хмм… това звучи интересно!

Певецът отново се включва и като автор на музикалния проект, работейки по него със страхотен екип, а именно китариста Щерион Пилидов,  все по-нашумелият бийтмейкър Димитър Лефтеров, както и Бате Пешо (Петър Костов)- “Studio Buster”.

Типично за Марио новата му песен ще ни плени със стилни визии, горещи кадри, красива любов и щипка изкуство!


Проектът се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.