fbpx

Краят на една любов – силно начало за DIMI през новата година

Written by on 25/01/2021

Краят на една любов – силно начало за DIMI през новата година

Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-силно. Доказва го и новият проект на талантливата DIMI, която вече е готова с втория си сингъл – „MI AMOR“.


Въпреки заглавието на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino&Pashata, двигателите зад „Kings Records“. DIMI признава, че е било „любов от първо прочитане“. Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението й в този момент. Няма никакви колебания и за музиката. Бийтовете идват от колекцията на Sampho beats и логично се преливат с топлия вокал, който отличава DIMI.

Видеото също е в партньорство с проверен екип – този на Георги Салпаров и Симеон Михалков, заснели и дебюта на DIMI – лятната сензация „Още нещо“. Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават. По време на снимките в Пловдив и околностите, DIMI си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Никола има зад гърба си опит в различни фотосесии, DIMI също е на „ти“ с обектива, но въпреки това признават, че в началото на снимачния ден се чувстват доста притеснени. Все пак успяват да овладеят емоциите и да покажат най-доброто от себе си пред камерата.
А дали за чувствата им има място и в реалния живот? DIMI разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: „О, не! Той си има приятелка“.


Въпреки горещите страсти между двамата, по време на снимките температурите били доста ниски. Tова не пречи на екипа да улови разкошните сезонни кадри, а на DIMI да направи стайлинга си истинско модно вдъхновение – от топли палта до ярки, плетени рокли и стилни аксесоари. „Сама избирам дрехите си за своите видеоклипове и се старая да са близки до стила ми в реалния живот. Така се чувствам удобно в кожата си, не искам да създавам фалшиви образи около себе си“ – споделя 17-годишната певица, която обаче не крие, че за сега музиката е нейно хоби и големият фокус остава образованието.


Кое ще се превърне в нейна бъдеща професия -сцената или журналистиката, все още е рано да се каже, но е ясно, че настоящият момент принадлежи на новата й песен „Mi Amor“.
Феновете на DIMI трябва да са сигурни, бъдещето обещава още приятни изненади с привкус на латино и реге, а от ПР екипа й издават тийзър за ново международно телевизионно предаване, на което българката ще е водещ.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.