fbpx

IVE и Chaz с нов съвместен музикален проект – „Без теб“

Written by on 18/01/2021

IVE и Chaz с нов съвместен музикален проект – „Без теб“

„Без теб“ е най-новият сингъл на съвременната поп изпълнителка IVE, която отново прави в колаборация с набиращия популярност в българския музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов – Chaz.

Парчето звучи като приятно продължение на предишния им съвместен хит на IVE и Chaz „Твоя“ с лекота можем да доловим личния им почерк – лекото и модерно звучене – тяхна запазена марка. Посланието на „Без теб“ е изцяло в духа на времето, в което живеем и емоциите, които нахлуват в в съзнанието на всеки един от настоящето време на нелеки месеци изолация. Както обикновено, обаче IVE успява да предаде чрез музиката си нужната нотка оптимизъм и да ни даде надежда, че всичко е временно и трябва да мислим над липсата, като моментно състояние, което може съвсем скоро да се промени. 

Двамата артисти пишат заедно музиката на парчето. Текстът е авторски от IVE, а аранжиментът е изцяло на Chaz. Продукцията е завършена в студиото на един от най-добрите музикални продуценти в България – Димитър Ганчев – Майт, с когото решават да продължат съвместна работа, след успешното реализирания проект  -„Твоя“ . За мастера също залагат на вече изпитания си опит и отново се свързват директно със студиото на Dave Kutch в New York (работил с: Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake идр.), което безспорно гарантира за високото качество на звученето.

Режисьор на видеото е Радина Миленчева – млад визионер със свежи идеи. Изцяло по нейна визия – бюти видеото към „Без теб“ е заснето с минималистичен подход и същевременно впечатляващ краен резултат. Изцяло изразява емоцията, настроението и енергийния заряд на IVE. За да изпипа всеки детайл на раздвижената и пластична визия, IVE кани Захари Нанков, познат като танцьор и пряк участник в предишни нейни сингли („Няма път без промяна“, „Твоя“). Този път Захари остава зад кадър в ролята хореограф и консултант  по танцовите движения на изпълнителката.

IVE & Chaz се запознават през 2008 година, когато правят няколко парчета заедно с Иван Ласков. Най-голям успех постигат с песента си „Ready For Love“, която е записана и продуцирана от италианската музикална компания Renilin Music Label. През 2009 г. парчето стига до финалите на „Българската песен за Евровизия“. След като за известен период творческите им пътища се разделят, през 2019 г. те решават отново да създадат нещо заедно, което през 2020 става факт. Въпреки, че Chaz е доста погълнат от работата по новият албум с R&B звучене към проекта Chaz’n’Byanka, той успява да влезе успешно в духа и на съвременната поп-денс музика. В съвместана си работа с IVE създадат свой собствен стил, който успяват да развиват вече втора поредна година.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.