fbpx

Ina Gallardo е новият артист в музикалната компания на Криско

Written by on 07/12/2020

Ina Gallardo е новият артист в музикалната компания на Криско

Ina Gallardo (Ина Гаярдо) е най-новото лице на поп музиката в България. Тя привлича вниманието на продуцентите от Adamand Records сред повече от 700 човека, които се явяват на кастинг. Музикалните й възможности са високо оценени, но екипът на Криско поставя пред нея ново изпитание, наречено „промяната”.

Пътят на Ина Гаярдо до дебютната й песен „Сексбомба”, която вече можете да гледате по музикалните телевизии и онлайн, не е никак лесен. В рамките на 1 година горещата поп изпълнителка извървява дълъг път на промяна и подготовка за професионалната музикална сцена. Упорито работи върху сваляне на излишни килограми, оформяне и стягане на тялото, върху сценичното й присъствие, актьорската игра, двигателна култура и танцувални умения.

Днес Ина Гаярдо е свалила 10 килограма и е в най-добрата си физическа форма до сега. Така  доказва, че е истински боец. Това определение тя затвърждава и с друга своя успешна промяна. Свенливото поведение, което показва в първите пробни снимки и работа с камерата, днес е превърнала в изискан инструмент, прилягащ само на една истинска млада поп дива.

Истинското име на Ина Гаярдо е Христина Григориаду и тази година навърши 21. Родена е в Гърция, но на 5 години идва да живее в България заедно с майка си.

Христина  е израснала в град Правец, далеч от светлините на големия град, но музикалното й образование я отвежда  в София. В момента е трета година студент по бизнес менинджмънт. Изборът й на тази специалност е съвсем умишлен, защото смята, че музикалните заложби на един човек са нищо, без правилното им „поднасяне” на музикалния пазар.

Преди няколко години Ина Гаярдо участва в музикалното риалити „Х фактор”. Тогава майка й я записва в предаването, защото Христина е убедена, че всичко е нагласено и само „хора с връзки” успяват. Тя не стига до големите концерти, но след време разбира, че нейната майка  е била права като й е казала, че най-важното нещо е човек да не се страхува да пробва, да не се отказва, че , когато имаш талант, е необходимо просто  правилните хора да те видят и че не всичко в този живот е „връзки и пари”.

След  няколко предложения за работа с големи  музикални компании у нас, Ина Гаярдо избира съвместната работа с Adamand Records, защото те са единствените, които й показват, че няма невъзможни неща и защото са единствените, които са я накарали да надскочи себе си и дори да скочи по-високо отколкото някога си е мислела, че може. В рамките на една година Христина Григориаду променя начина си  на живот, разбрала е в пълния смисъл на думата какво значи упорита работа и днес е горда със себе си и с човека, в който се е превърнала.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.