fbpx

Винтидж звучене и анимиран хорър фикшън 18 + в I Can’t Breathe – новия сингъл на Ме Аnd My Devil

Written by on 01/11/2020

Винтидж звучене и анимиран хорър фикшън 18 + в I Can’t Breathe – новия сингъл на Ме Аnd My Devil

 

„I Can’t Breathe“ е заглавието на третия сингъл на Me And My Devil. С него бандата се потапя смело в дълбините на сайкъделик модата от 60-те и буквално спира дъха с дяволска авантюра между звученето на иконични групи от периода, колажирани с хармонии, които напомнят  за легендарни уестърн класики.

Видеото към „I Can’t Breathe“ със знак 18 + е не по-малко смело като идея, сюжет и визия. Историята в него, като филм с неочаквани обрати, е на китариста на бандата Васил Първановски, а арт решенията – на младия художник и татуист Станислав Ангелов. Откровените, нарисувани сцени на секс и насилие създават перфектния бекграунд за музиката на Дяволите за определени състояния.

„Нищо друго не ни интересува освен да представяме музиката си по най-провокативния начин, така че да оставим следа в агресивната среда на свръх предлагането. Със сигурност ““I Can’t Breathe” е не просто от парчетата, на които лесно у нас се слага етикет „алтернативно“, само защото е от нова формация и нетипично за рок средата“ – споделят Me And My Devil.

Групата отново работи по видеото с Янко Кирилов, който е режисьор на монтажа и основен аниматор на видеото. Текстът на „I Can’t Breathe“ е на Ангел Каспарянов и Надя Здравкова.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.