fbpx

Petya Alexa и Monty чупят всяко клише с новата си песен и видео „Тирирам“

Written by on 09/09/2020

Petya Alexa и Monty чупят всяко клише с новата си песен и видео „Тирирам“

 

Ако ви се гледа и слуша нещо щуро, което ще ви разсмее и ще ви донесе ведро настроение, чуйте и вижте новата песен и видео на Petya Alexa & Monty – ТИРИРАМ. Ще видите Petya Alexa в няколко горещи роли, а Монти само в две, но толкова запомнящи се, че няма да ви се вярва какво виждате. С по-кратки включвания в клипа към ТИРИРАМ откриваме още две монахини, куче, котка и кукли Барби, които обаче не са особено щастливи. Има и торта, която провокира по собствен начин, както и кренвирши, които играят ключова роля във видеото. И още – много танци и усмивки.

„ТИРИРАМ“ е четвърти по ред сингъл с видео за хитовия дует. Цялостната комедийна концепция на видеото е дело на двамата изпълнители. В писането на музиката освен Petya Alexa и Монти се включват Светлин Къслев и известен DJ от Мозамбик. Текстът към парчето отново е дело отново на Монти и Petya Alexa. Монти е режисьор на видеото, а оператор е Георги Марков.

„Това е видеото, в което най – после мога да покажа моята забавна страна. Надявам се образите, които играя, да накарат хората да се усмихнат и да се забавляват“ – казва Монти. „Радвам се, че успяхме да направим видео и песен, които да разкрият какви сме с Монти в ежедневието ни. Ние и двамата сме доста игриви, обичаме да се шегуваме с всичко, което ни се случва. Такъв е нашият стил на живот и така се справяме с всичко – малко с насмешка. Дано хубавото настроение, което сме вложили в клипа, е заразително за всички.“ – допълва Petya Alexa.

Видеото наистина е пълно с изненади, не робува на никакви клишета и познати стереотипи, и е изключително забавно. Заслужава си да му хвърлите едно око.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.