fbpx

Младият рап изпълнител DJ THEO пусна новата си песен “Safari”

Written by on 17/08/2020

Младият рап изпълнител DJ THEO пусна новата си песен “Safari”

Автор на текста е самият DJ Theo, a зад музиката и направата на инструментала стои младият и талантлив Виктор Атанасов “VRX”.

Миксът и мастърът са дело изцяло на Петър Неделчев – Pez Beats от лейбъла /Dream Stars Records/.

За аранжимента е отговорен Живко Андрейчев – създателят на музикалният лейбъл DSR, през който THEO издава своята продукция. Видеото е дело на Христиан Аврамов /DR. H/.

Пикантната част от създаването на парчето е голямата намеса на по-големия брат на THEO, познат в музикалните среди като едно от големите имена на електронната музика DJ DIASS. Той добавя финални щрихи в аранжимента и допринася за перфектното звучене на песента.

 

 

THEO през изминалите две години даде сериозна заявка за присъствието си на българската сцена.

Както е известно той е син на един от най-добрите ди-джеи в България Teddy Georgo и е тръгнал уверено по неговите стъпки. Освен че Theo прави музика и пее, в работата си показва и завидни качества в изявите си като DJ.

През изминалата година Theo направи много силни гастроли в цялата страна с едни от най-известните български изпълнители на Rap/Trap сцената у нас с имена като Гери-Никол, Dim4ou, Спенс, V:rgo & TRF, MBT, Боро Първи, Murda Boyz и Тита.

 

До края на тази година трябва да излязат още 6 нови парчета на Theo, като 2 от тях са фийчъринг с любими, известни и добре познати изпълните на България.

 

Можете да гледате THEO – Safari в ефира на BG Music Channel


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.