fbpx

DALLIA с дебютен сингъл

Written by on 22/06/2020

DALLIA с дебютен сингъл

 

DALLIA представя първата си авторска песен, носеща името „Някой като теб“.

Тя е талантлива, красива и усмихната, а зад артистичния псевдонима стой Десислава Николова от София.

Меломаните може да я разпознаят от появата й в последния сезон на музикалното предаване „Гласът на България“. Там тя не успява да стигне до големите концерти, но печели симпатиите на зрителите и публиката. Така младата изпълнителка се амбицира още повече, за да продължи смело музикалния си път и с това участие поставя началото на самостоятелната си кариера.

 

 

Още в детските години се ражда любовта й към музикалното изкуство. Започва уроци по вокално майсторство и става част от хорова формация „Радиодеца“ и ВГ „Като лъвовете“. Следват много концерти и изяви, за които е мечталa, но решава първо да завърши своето образование и след това да се отдаде изцяло на сцената. Прекарва няколко години в Австралия и Холандия, където учи и паралелно усъвършенства таланта си. Там певицата получава многобройни предложения за работа, но избира да се върне в България и да се развива на родна земя.

Дебютната й песен е много динамична и в унисон с настъпващия летен сезон.

 

 

Мелодията и текста са дело на Димитър Лефтеров – Mitko Beats, с когото вече работят и по следващ проект. Видеоклипът е заснет в София, малко преди обявяването на извънредното положение в страната, което не е наложило спазването на специални мерки за безопасност на снимачната площадка. Режисьор е Иван Димитров – Torex, който ни показва изпълнителката в по-разчупена светлина, от всъщност скромната ѝ персона. Лентата към парчето излъчва много настроение, за което допринасят и танците, в които си партнира с двама страхотни професионалисти.

„Някой като теб“ носи послание, което ни казва да не се отказваме пред трудностите, зад които се крие успехът, а напротив, да ги превръщаме в стимул и вдъхновение за нови възможности, споделя DALLIA.

 

 

Гледайте видеото на DALLIA – „Някой като теб“ в ефира на BG Music Channel:

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.