fbpx

Hug or handshake дебютира на българската сцена

Written by on 13/03/2020

Hug or handshake дебютира на българската сцена

Hug or handshake е най-новият проект, който изгря на българската музикална сцена с дебютния си сингъл Molten dreams. Музиката е дело на Антон Георгиев и Петър Трифонов, а текстът е на Антон Георгиев.  По аранжимента и смесването работят с музикалния продуцент Симеон Лозанов – Monyx.

Замечтан инди поп се преплита с модерна визия във видеото, което е дело на талантливия Никола Атанасов, с подкрепата на Влади Герасимов и Ангел Иванов от handplayed productions.

Hug or handshake

Любовта към музиката, модерния звук и случайна среща събира Петър и Антон в новия авторски проект, който решават да нарекат Hug or handshake. Освен буквалния превод, момчетата намират и друга символика зад името, а именно раздвоението. „В живота много често се налага да вземеш едно от две възможни решения и това потенциално променя целия ти път нататък“ – разказва Антон.

След като се запознахме с Тони разбрахме, че освен много сходния музикален вкус, това което ни сближава е и начина, по който искаме да го изразим като настроение, стил и усещане. В резултат на това ни се прииска да направим банда, която да изразява нашия вкус по начин, който да въздейства емоционално на хората.“ – споделя Петър.

Hug or handshake

Още с дебютния си сингъл младата банда дава сериозна заявка да се утвърди не само на българската музикална сцена, но и на тази извън родните граници. Приятели и колеги на музикантите го определят като смел, изключително професионален и модерен проект.

Момчетата продължават да работят усилено върху дебютния си албум, който ще се появи на бял свят тази есен.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.