fbpx

YANNA с видео срещу социалните етикети и фалша

Written by on 12/03/2020

YANNA с видео срещу социалните етикети и фалша

„Пази тишина“ е вторият самостоятелен сингъл на YANNA

YANNA

 

YANNA е Яна Сабанова — глътката свеж въздух в новата българска музика. Тя е готова с втория си самостоятелен сингъл и видео „Пази тишина“, който излезе на 11 март.

Тя е модерна, красива, нежна и нахално талантлива. Едва на 14 години печели журито и публиката в хитовото телевизионно предаване Гласът на България, където става част от отбора на Графа и стига до трето място.

YANNA

Музиката и аранжиментът на „Пази тишина“ са на Светлин Къслев, а текстът е на YANNA. Песента е записана в Star Light Studio и миксирана от Росен Стоев – Raptilla SRP Studio и от днес e част от музикалната селекция в радиостанциите в страната. Текстът и концепцията за видеоклипа на песента са на младата певица, която е провокирана от предразсъдъците в обществото и хората, които лесно поставят етикети и ограничения на останалите, от фалша и повърхностните хора, търсачи на внимание.

Режисьор на видеото към „Пази тишина“ e Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company), който опитно облича в кадри идеите на YANNA. В цветното и оригинално видео участват The Playboy, The Singer, The Vlogger, The Weirdo, The Pretty One и Тhe Nerd. „С етикетите, които героите във видеото държат, искам да напомня, че не всеки е такъв, какъвто изглежда на пръв поглед и че ако си поставен в някаква рамка от хората, това не означава, че не можеш да бъдеш и куп други неща. Ограниченията не съществуват!“, разказва YANNA.

 

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.