fbpx

ТHEO пусна новия си видеоклип

Written by on 19/02/2020

ТHEO пусна новия си видеоклип

 

Младата надежда на рап звученето в България THEO пусна втория си самостоятелен видеоклип към новата си песен „STAR TREK”, която излезе на 16 февруари.
Тheo и продуцентите от “Dream Stars Records” възложиха заснимането на видеото на големият професионалист Пламен Каменов /Plamenkov Visuals/.
Клипът и песента са различни сами по себе си, заложени са много интересни сценични облекла и ефекти във видеото, което тази вечер в 20:00 часа ще направи своята премиера в ефира на BG MUSIC CHANNEL, както и в платформата YouTube.
Два дни бяха нужни за реализацията на видеото, а използваните локации са 4 на брой. Всички снимачни площадки бяха избрани и добре подготвени за заснимането на клипа.

 

 

Клипът има също така и провокативна част, в която взима участие известната плеймейтка Мирослава Димитрова.
Theo отново показва своето по-различно виждане за нещата на музикалната сцена и рап култура в България.
Песента е изцяло продуцирана и създадена от музикалния лейбъл „Dream Stars Records”, а текстът е на THEO.
Музиката и аранжиментът на парчето са на талантливия Десислав Димов – The D Beats, а микс-мастърът е на Pez Beats /Петър Неделчев/.
Очаквайте скоро още много нови музикални предложения и хитове от младата надежда Theo. Младият артист подготвя още изненади. Също така тази година отново ще бъде сред артистите, подали заявка за участие в четвъртото издание на BG Music Festival 2020.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.