fbpx

Михаела Маринова: Костюмът на Гарвана тежеше 30 кг, а аз съм 48

Written by on 14/12/2019

Михаела Маринова: Костюмът на Гарвана тежеше 30 кг, а аз съм 48

 

Михаела Маринова е първият победител в „Маскираният певец”. С грандиозен финал по NOVA приключи първият сезон на най-мистериозното шоу в България. Вотът на зрителите определи Гарванът за победител в „Маскираният певец“. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под маската на птицата цели тринайсет епизода.

Зрителите на NOVA помнят Михаела Маринова и с победата й във формата „Като две капки вода“ през 2017 година, както и с участието й в третия сезон на „X Factor”. Днес тя е в студиото в „На кафе“ и разказва за емоциите си след края на „Маскираният певец“.

„Наистина беше тежък костюма на Гарвана, около 30 кг, а аз самата тежа 48. Но много го обичах и ми липсва. Беше и много красив. Кремена направи всички костюми превъзходни. Много изпипани и атрактивни. Сигурна съм, че не само моят костюм е бил тежък. На Кукера му е било много топло със сигурност”, разказа Михаела Маринова.

„Най-трудно ми беше да избера песните. Трябваше да са такива, в които да не проличи стилът ми на пеене. Опитвах се да играя с гласа си, вкарвах един детски елемент. От дублажите много съм свикнала да влизам в детски образи”, призна певицата.

„На финала получих първия си Оскар от близките, надявам се да не е и последен. Той е за най-добрата лъжкиня. Оскарът е от всички мои близки, включително и от колеги на майка ми. Повечето хора ме спрягаха за Пчелата. Никой не очакваше да съм Гърванът. През 2020 подготвям и първия си албум. Много ми е емоционално, дори леко притеснено. Защото вече хората имат дадени очаквания от мен”, заяви Михаела Маринова.

Снимка: NOVA


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist