fbpx

Стефан Илчев възпя Любовта

Written by on 13/12/2019

Стефан Илчев възпя Любовта

Стефан Илчев възпя любовта в новото си парче. Премиерата на видеото се състоян на връх Света Анна на 9 декември вечерта в столичната галерия Nova art space.

Сред присъстващите на премиерата, освен екипа, бяха Петър Антонов, Ники Кънчев, Ирина Флорин, Ива Екимова, Мариана Попова, Веселин Плачков, Мариян Станков-Мон Дьо, Ваня Джеферович и много други.

Музиката е на Крум Георгиев, аранжиментът е дело на Крум Георгиев и Мага, а текстът – на поета Добромир Банев.

Видеото е създадено с вкус и с отношение към театралното изкуство. След специален кастинг в НАТФИЗ, режисьорът Александър Моллов е избрал няколко студенти от втори курс, чието присъствие и изпълнение придават на клипа истинска наслада за сетивата.

Самият Стефан Илчев за пореден път заявява не само безспорния си певчески талант, но и таланта си на отличен актьор. Във видеото той влиза в образите на „Modern talking“ и Лили Иванова, което придава допълнителна художествена стойност на клипа към „Любовта“.

„Любовта” е за всички нас! Благодаря на екипа, с който творихме по тази песен… Нека запомним 2019-та и посрещнем с подобаващо видео и красива музика 2020-та“, написа  изпълнителят в социалните мрежи, анонсирайки новата си песен.

Само броени часове след публикуване на „Любовта“ в YouTube, най-новата песен на Стефан Илчев стана номер 1 в Генералната класация на iTunes в България. Това е доказателство за отличната работа на екипа, създал песента, но и за голямата обич, която засвидетелстват феновете на Стефан Илчев.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist