fbpx

Funky Miracle спират времето с „Докога“

Написано от от 12/12/2019

Funky Miracle спират времето с „Докога“

Точно преди 7 години група ученици от  музикалното училище „Любомир Пипков“ създават музикална банда, която впечатлява публиката с разнообразни жанрове и стилове. След два дни музикантите от Funky Miracle ще представят новия си албум в София, а после в Пловдив и Варна. Новата им песен „Докога“ пък вплита джаз и фънк елементи и с нея спират времето.

„Новият албум включва 4 парчета на английски и 2 на български“, разкри басистът Евден Димитров в студиото на „България сутрин“.

„Това са идеи, които са създадени последната година, за разлика от предния албум, който издадохме преди 2 години, и който беше съвкупност от идеи от началото на бандата“, допълни барабанистът Радо Казасов.

Двамата разказаха, че членовете на групата слушат и харесват различни неща и това оказва влияние върху музиката, която създават, но винаги се изслушват и уважават различните мнения.

Музикантите споделиха за зрителите на Bulgaria ON AIR, че е предизвикателство да правят такава музика, но никога не са се съобразявали с музикални стандарти, които да им донесат по-голяма фен база или по-големи доходи.

Представянето в София ще бъде на 14 декември в  Национален студентски дом. Следващата дата е 19 декември в Пловдив в Bee Bop Cafe, а последната е 27 декември във Варна в Live club.

Снимка: Facebook/Funky Miracle, Бебо Халваджиян


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST