fbpx

Прея и „Мики Маус“ изпяха „Господин Снежен Човек“

Written by on 11/12/2019

Прея и „Мики Маус“ изпяха „Господин Снежен Човек“

За седма поредна година ръководителката на вокалнa група „Мики Маус“ – Вяра Панталеева, спазва създадената от нея традиция да подарява по една авторска Коледна песен с гост изпълнител.

Тази година поканата е отправена към слънчевата Прея, която децата сами са си избрали. Чаровната изпълнителка, която беше удостоена и с наградата Жена на годината в категория „Музика“ за 2019-та е написала сама текста на „Господин Снежен Човек“, а за музиката й е помогнал Денис Попстоев, който пък се е потрудил върху аранжимента. Снежното видео е заснето в JENG studio, а режисурата отново е поверена на Любо Цанков, с когото Вяра работи от години.

По традиция освен нова песен „Мики Маус“ подготвя и два коледни концерта в Sofia Live Club на 21 декември. Първият ще е за най-малките, а на сцената ще излязат дечица на възраст от 3 до 7 години. Той ще стартира в 11 ч. От 15 ч започва вторият концерт, озаглавен „Господин Снежен Човек“. На сцената ще излязат по-големите деца на вокалната група на възраст от 7 до 19 години, които ще изпълнят най-любимите световни коледни хитове. Водеща на това коледно пътуване ще е самата Прея. На финала му тя децата от „Мики Маус“ ще изпеят заедно своята коледна песен.

До момента малките певци от вокалната група са записали коледни песни с Владимир Михайлов, Орлин Павлов, Яна Чакалска, Васил Петров, Весела Бонева и ръководителката им Вяра Панталеева, с която всъщност започват тази вече наложена традиция.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.