fbpx

До 250 евро на билет за Евровизия

Написано от от 06/12/2019

До 250 евро на билет за Евровизия

 

До 250 евро – толкова е максималната сума, с която ще трябва да се разделят ентусиастите, които искат да изгледат финала на Евровизия на живо. Цените на пропуските варират според това дали феновете искат да гледат някоя от двете репетиции или изпълненията на официалните церемонии.

Има значение и дали ще искаме да присъстваме на полуфинал или на големия финал. В цените на билетите е включена и такса от 3,50 евро за тикет системата. Първата „вълна“ от пропуски ще бъде пусната до броени дни – още следващия четвъртък, 12 декември. Феновете ще могат да избират измежду 9 различни шоута, за които ще могат да се сдобият с билет, като в тях влизат всеки от полуфиналите и финала с по двете репетиции и гранде представянето, което ще бъде излъчено и по телевизията. Очаква се в края на месец януари, както и през март да бъдат пуснати допълнително билети в продажба за всички „концерти“. Конкретните дати за това обаче все още не са известни. „Насърчаваме ви да купувате билети само през официалните ни тикет партньори Paylogic и Ticketswap”, съветват организаторите.

Припомняме, че през 2020 г. Евровизия ще се проведе в Ротердам. След едногодишно отсъствие в конкурса се завръща и България, като честта ни ще брани младата певица Виктория Георгиева. На кой полуфинал ще се представи тя ще стане ясно на 28 януари. Самата Евровизия пък ще се състои на 12, 14 и 16 май.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST