fbpx

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с коледна песен „Лепило за брада“

Written by on 04/12/2019

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с коледна песен „Лепило за брада“

 

С първия сняг дойде и най-новата българска коледна песен. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пуснаха видео с текста на песента „Лепило за брада“, което бързо събра харесвания и споделяния в интернет за броени часове.

„Уцелихме без да искаме много подходящ момент и си мисля, че с тази песен по някакъв начин предизвикахме Коледа да дойде. Когато децата бяха малки, на сестра ми и нашето, ние се събирахме на Коледа, при родителите ни и задължително беше да пуснем поредица от коледни песни. И някак си си представих, че в този момент и аз бих могъл да напиша една такава песен, която да събира семействата”, сподели певецът пред БиТиВи..

А за видеоклип на парчето авторите предлагат предизвикателство към публиката – изпращайте на тяхната страница във „Фейсбук” вашите най-хубави коледни снимки и видеа.

За първи път те изпълниха  на живо „Лепило за брада“ по време на „зимния им концерт“  в Зала 1 на НЗК.

Музиката и текстът са на Стефан Вълдобрев, а аранжиментът – на „Обичайните заподозрени“.

„Ето нашия подарък за предстоящите Коледни празници – една песен за малките, които искат да станат големи и да знаят всичко. И за големите, които знаят всичко, но искат да вярват като децата?“, написа Стефан Вълдобрев в социалните мрежи.

Снимка: YouTube cover


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.