fbpx

Пилето и Принцесата свалиха маските, под тях – Дивна и Алисия

Written by on 01/12/2019

Пилето и Принцесата свалиха маските, под тях – Дивна и Алисия

Алисия и Дивна са имената на двете изпълнителки, които се разделиха с участието си в популярното шоу „Маскираният певец“ в събота вечер. Момичетата, за които отдавна се спекулираше, че участват в потайното предаване, се показаха съответно от маските на Принцесата и Пилето.

Въпреки че и двете зарадваха публика и детективи с изпълнения на съответно Mercy на Duffy и „Лале ли си, зюмбюл ли си“, те не успяха да се преборят за място на големия финал, който ще се проведе на 7 декември.

„Ужасно съм щастлива от участието си в това шоу. Искам да изкажа най-големи благодарности на всички, които ме подкрепиха. Провокирах себе си като непрекъснато се опитвах да пея различни стилове музика“, обясни Алисия, след като свали своята маска. Тя призна, че най-трудно й е било да крие участието си в шоуто от сина си Валерко, който непрестанно я молел да го заведе да гледа „Маскираният певец“ на живо. „Аз всеки път си измислях някакво оправдание“, намигна изпълнителката на „Запали“.

Дивна също изрази вълнението си да е част от шоуто, като определи черупката на Пилето като свой дом в продължение на 12-те седмици, в които се задържа на сцената на „Маскираният певец“.

„Да бъда Пилето беше една от най-неочакваните и вълшебни изненади, които ми поднесе животът. Открих толкова много нови неща за себе си и си потвърдих други – че не мога да лъжа, например“, намигна Дивна и в социалните мрежи, където загатна пред последователите си да очакват още изненади.

Междувременно за зрителските симпатии на големия финал следващата събота остават да се борят Розата, Пчелата и Гарванът.

Снимки: Маскираният певец


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.