fbpx

Камелия Тодорова и бендът на БНР с концерт в Пловдив

Written by on 30/11/2019

Камелия Тодорова и бендът на БНР с концерт в Пловдив

 

Камелия Тодорова и талантливи музиканти от бенда на БНР излизат на концерт на 8 декември в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Публиката ще може да се наслади на представлението „Made by heart“. Началото е в 19.30 часа.

„Обичам да имам заетост, защото не мога да си представя, че ще си седна вкъщи и няма да правя нищо. Това е невъзможно“, сподели певицата в студиото на „България сутрин“.

Тя разказа, че това, което ѝ помага да се справя с преподаването, подготовката за концерти и ролята ѝ на баба, е дисциплината и се опитва да научи студентите си именно на това.

„Да си преподавател е трудна професия. Изисква психическо разбиране. То е вид психология. Пеенето е вид спорт. Ако не познаваш тялото си и природата си, трудно можеш да се ориентираш какво можеш да правиш“, обясни Тодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че предстоящото ѝ представление с Милица Гладнишка и Рут Колева, което ще се проведе на 2 декември във Варна, много ѝ харесва, защото трите са доста различни.

Тодорова разказа, че за концерта „Made by heart“ е подбран жизнен и ритмичен репертоар, който да донесе добро настроение на публиката.

Снимка: Стоп кадър, bgonair.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.