fbpx

Орлин Горанов и „Акага“ забиват „Споделено“ утре

Written by on 29/11/2019

Орлин Горанов и „Акага“ забиват „Споделено“ утре

Броени часове делят феновете на Орлин Горанов и фънк формацията „Акага“ от първото им съвместно мащабно шоу, наречено „Споделено“.

Утре вечерта в зала 1 на НДК ще звучат хитове на музикантите, белязали поколения с таланта си, а бляскави ефекти ще превърнат концерта им в запомнящото се събитие от края на 2019-а.

Последните репетиции вече текат в зала номер 1, а заедно с тях в продажба влизат и последните билети за шоуто.

Ето какво казва Орлин Горанов за любителите на евъргрийн изживяването: „Ще бъде среща с близки приятели – решихме да излезем от уюта на летните ни къмпинг „концерти“ и да споделим сцената със същата любов, с която споделяме моментите край морето. Затова ще ни видите и чуете в изключително естествена среда, която обаче ще превърнем в пиршество за окото и ухото“.

„Светът е за двама“, „Да започнем отначало“, „Писмо в бутилка“ са сред  вечните шлагери, превърнали музиката на Орлин Горанов в златна за последните четири десетилетия. На 30 ноември те ще звучат в нов и страхотен  аранжимент на неповторимите „Акага“ – бендът, поставил основата на модерното българско звучене, съчетавайки поп, джаз, фънк, евъргрийн и класическа музика.

С Орлин излизат Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), К. Кирилов-Джоджо (тромбон, вокал), Д. Митев-Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни). Неотлъчно до тях ще бъде и женското присъствие на чаровното трио „Тринити“, както и щрайх квартетът Destiny. Специална изненада е и участието на Цветан Недялков (китара) и Ясен Велчев (клавишни инструменти).

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist