fbpx

Метрополис с двойна доза техно за Коледа

Written by on 29/11/2019

Метрополис с двойна доза техно за Коледа

От където и да го погледнем, декември си остава най-празничния месец от годината.
Настроението се покачва с всеки изминал ден, а с него и желанието да се забавляваме. Прехвърляме набързо наситения със събития календар и погледите ни се спират на едно необичайно явление, което нямаме спомен да ни се е случвало досега.
Властелините на доброто настроение от „Метрополис“ са приготвили не един, а цели два подаръка за Коледа, гарантиращи ни грандиозни изживявания, пише  mysound.actualno.com.
Първият от тях пристига със скоростта на светлината още на 6 декември, което и дава старт на  празничната ни програма за месеца. Фотон се завръща пред българска публика по-силен от всякога, като споменът за миналогодишното издание все още оставя ярка следа в небосвода на съзнанието ни.
Този път лордът на Бергхайн и Клокуъркс, Бен Клок, е подбрал нови трима артисти, които да се присъединят към него във величествения спектакъл на музикалните картини, танцуващи в синхрон с пълния спектър светлина.
 
Интер Експо“ център отново ще се преобрази в площадка за излитане към космоса, чийто капитани ще бъдат Марсел Детман, Люк Слейтър и нежната четвъртинка за вечерта Адиел.

За да посрещнем подобаващо Коледа, то само след двуседмично отсъствие, предстои втора доза магично изживяване с „Кристмас Каунтдаун„.

Отброяването до 21 декември ни се струва по-дълго от всякога, защото в паметната вечер титаните на техното в България ще обединят сили с двама артисти, превърнали се в истински посланици на българската електронна музика по света. Това са Сет Абаут, зад които седят култовите Методи Христов и Галя.
За да бъде празникът пълен, към грандиозния микс добавяме и Джон Дигуийд, който след двугодишно отсъствие, ще се превъплъти в ролята на Дядо Коледа. Казваме си, че явно сме били доста послушни тази година и със замах си резервираме два „ранни подаръка“ за Коледа.
Вие може да последвате примера ни, защото билетите и за двете събития са вече в продажба в мрежите на „Ивентим„, „Изипей„, както и онлайн


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.